StoryEditor
Društvena mrežaUSPJEŠNA STOMATOLOGINJA

Doktorirala atraktivna Marijana Gikić, nova ljubav Zvone Bobana. Vijest je objavio modni brend, u čijem je kaputu zapisala: Dogodila se ljubav za kakvu nikad niste čuli

Piše M.P.
13. listopada 2021. - 17:57

Ne sumnjamo da je i Zvonimir Boban ponosan, njegova nova ljubav, za koju je javnost saznala ovoga ljeta, atraktivna stomatologinja Marijana Gikić upravo je obranila i svoju doktorsku disertaciju, i to, kako se saznaje, na temu "Usporedba učinkovitosti edukacijske intervencije s kineziterapijom i stabilizacijske udlage u liječenju temporomandibularnih poremećaja".

Vijest je na svojim društvenim mrežama objavio uspješni hrvatski modni brend Delight luxury, čija je Marijana, sudeći po objavama na njihovim profilima, zadovoljna klijentica.


Stomatologinja koja iza sebe ima brak s kolegom Matijom Gikićem, naime, prije 46 tjedana na Instagramu je objavila selfie na kojemu pozira u odjeći s potpisom Delight luxuryja, te ga popratila citatom stihova Lee Dekleve: Dogodila se ljubav, za kakvu nikad niste čuli...

image
Instagram


Marijani se, doista, dogodila ljubav, ona s proslavljenim nogometašem Zvonimirom Bobanom, a koja je otkrivena svega tri mjeseca nakon što se on razveo od dugogodišnje supruge Leonarde Boban.

image
Zvone i Leonarda zajedno su proveli 30 godina i postali roditelji petero djece
Livio Andrijić/Cropix


Mlada stomatologinja na društvenim mrežama se predstavila kao 'specijalist stomatološke protetike i Verina mama'. Kako je pisala Gloria, ambiciozna Marijana Gikić donedavno je radila u jednoj od vodećih poliklinika u Hrvatskoj - IMED, no u planu ima otvoriti svoju privatnu ordinaciju u Zagrebu.

U tome je podržava i njezin novi partner Zvonimir Boban kojemu se život u posljednjih pola godine u potpunosti promijenio.

Zvone je uvijek isticao obiteljske vrijednosti i naglašavao kako vjeruje u vječnu ljubav, a puna tri desetljeća koliko je bio s Leonardom u vezi u kojoj su dobili petero djece, to je i dokazao, no stvari se u životu ne poslože uvijek onako kako smo željeli i zamišljali.

image
Mario Stanić, Darijo Srna i Zvone Boban na ovoljetnim Sportskim igarama mladih u Splitu
Jakov Prkić/Cropix


Kratkokosa brineta rođena je u Bihaću 1988. godine, a nakon mature na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu upisuje Stomatološki fakultet. Ondje je diplomirala je 2012. godine, a iste godine upisuje Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine, dok tri godine kasnije započinje specijalizaciju iz stomatološke protetike.

image
Zvonimir Boban u utakmici 2017., kojom su se igrači Atletico Madrida oprostili od stadiona Vicente Calderon. Boban je zaigrao kao dio tima svjetskih nogometnih legendi
Miho Dobrašin/Cropix

Tijekom rada neprestano se usavršavala na raznim stručnim kongresima i tečajevima. Osim u svoju struku, velika je zaljubljenica u ples, a sjajno se našla i u ulozi modela.

item - id = 1134775
related id = 0 -> 1134234
related id = 1 -> 1134141
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 23:59