StoryEditor
Društvena mrežaNIJE KLONULA DUHOM

Danijela Martinović nakon vijesti o prekidu s Grašom na Instagramu komunicira s fanovima: Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi...

Piše M.P.
11. svibnja 2021. - 08:27

Iako je posljednjih dana javnost iznendila vijest o razlazu našeg najdugovječnijeg para na sceni Danijele Martinović i Petra Graše, splitska pjevačica ne skriva se od javnosti i putem društvenih mreža komunicira sa svojim obožavateljima i prijateljima. 

Na Instagram profilu Danijela je objavila zahvalu, iz koje se može se iščitati koliko joj u ovom trenutku znači podrška znanih i neznanih ljudi.

"Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi... od kad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške...

Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom Nebeskom... hvala Vam 319.626 puta", napsala je Danijela uz isječak iz video spota "Ljubav ne odustaje".

I na ovu objavu pratitelji su je zasuli izljevima ljubavi, emotikonima srca kojima su joj htjeli pokazati da ima njihovu podršku, piše Gloria.

Danijela se na Instagramu javila i na blagdan Svetog Duje.

Putem Insta storyja zaželjela sve najbolje pratiteljima.

"Drage moje sugrađanke i dragi moji sugrađani, sretan nam Sveti Duje", kratko je kazala Danijela.

Vijest o prekidu Petra i Danijele prošlog je tjedna pogodila mnoge njihove obožavatelje.

Bivši par proveo je zajedno 24 godine, svoju su privatnost uvijek čuvali od očiju javnosti, a mnogi su ih smatrali najskladnijim parom na estradi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 00:48