StoryEditorOCM
Društvena mrežapogledajte video

Barjaktar iz Imotskog napravio show na vjenčanju, ovakav ulazak u dvoranu još nismo vidjeli! Izazvao je ovacije svatova

Piše MOZAIK SD
13. listopada 2024. - 17:48

Vjenčanja često uključuju pridržavanje različitih tradicija koje događaj čine posebnim cjelodnevnim doživljajem. U Dalmaciji je jedna od tih tradicija poseban ulazak barjaktara u dvoranu, a na ovom vjenčanju u Imotskom, to je podignuto na veći ‘level‘. 

Na Facebook stranici ‘Imocki crnjaci 2.0‘, video koji je postao viralan i prikupio u rekordnom roku dosta lajkova i komentara,  prikazuje barjaktara kako ulazi u dvoranu uz pjesmu ‘Eye of Tiger‘ u najneobičnijem izdanju kojeg se do sada moglo vidjeti - ni više ni manje nego u potkošulji i kratkim hlačama, s hrvatskom zastavom oko vrata i boksačkim rukavicama na rukama, imitirajući Rockyja Balbou.

Gosti su bili oduševljeni i pozdravili su ga smijehom, ovacijama i velikim pljeskom. Budući da je oko njega nastala gužva, pratila su ga dvojica ‘čuvara‘, koji su pazili da gosti ne prilaze previše blizu.

Jedan pratitelj ga je u šali nazvao ‘Cro Cop iz Imotskog‘.

Iako su neki u komentarima njegovo ponašanje ocijenili neprimjerenim, najvažnije je bilo kako su se osjećali mladenci i da je slavlje prošlo u svečanom i veselom tonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 17:50