StoryEditorOCM
Društvena mrežaVRUĆE PRIČE

Ani Uršuli Najev stalno pripisuju veze s bivšim muževima kolegica, evo s kim je sad povezuju! Promijenila je i frizuru

Piše Scena SD
14. prosinca 2023. - 08:45

Atraktivnoj i (službeno) slobodnoj glumici, kao što je Splićanka Ana Uršula Najev, redovito pripisuju romanse i javnost se zabavlja nagađanjima tko je osvojio njezino srce, s kim ispija pića na prijateljskoj, a s kim na ljubavnoj bazi.

Sjećamo se kako su je neki mediji prošle godine prozivali kao "jednog od krivaca" za raspad braka Jelene Perčin i Momčila Otaševića, što je crnokosa glumica, koju najšira javnost poznaje po ulozi u seriji "Kumovi" odlučno demantirala.

image

Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Cropix/

26-godišnja Uršula tada je, između ostalog, rekla novinarki Slobodne Dalmacije:

"Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka" - ustvrdila je prošle godine.

Pitali smo Uršulu Najev je li u vezi s Otaševićem. Odgovorila nam je sasvim iskreno na sve afere u kojima se našla

Sad Uršulu ljubavno povezuju sa sarajevskim glazbenikom Farisom Pinjom, poznatim i kao bivšim suprugom lijepe glumice Tare Thaller.

image

Faris s bivšom suprugom Tarom Thaller

Darko Tomas/Cropix

I Uršula i Faris su protekloga ljeta nastupali kao pjevači na Splitskom festivalu, a Pinjo je na Prokurativama izveo nježnu baladu, koju je većina čitala upravo kao posvetu bivšoj supruzi.

 

"Ne mogu voljeti, ni jako ni slabo, nikako... Druge do mene ne dopiru, pokušam natjerat‘ ruke, molim za strast, mali zagrljaj bar, al‘ druge neće da diraju, zašto se toliko opiru. Žele nju, mole za nju, drugoj neće, nema šanse..." - pjevao je, naime, Faris ovo ljeto.

image

Faris Pinjo na ovoljetnom Splitskom festivalu

Jakov Prkić/Cropix

Tko zna, možda sada piše neke sasvim drugačije stihove.

Priče o Uršulinom i Farisovom odnosu zakolale su se nakon što je ona na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju:

image

Faris je na fotografiji koju je objavila Uršula prebacio ruku preko njezina ramena

Instagram

Upitana za tip muškarca koji je privlači, Uršula Najev je nedavno ovako odgovorila:

"Ljubavni status ne govorim u javnosti, ali mogu reći da sam jako sretna i ispunjena. Muškarac me može osvojiti jednom stvari: poštovanjem. Nemam pravila i nemam tip muškarca, ljubav se naprosto dogodi.

Ali ono što mogu reći jest to da je najbitnija stvar uzajamno poštovanje i uzajamna potreba za obostranom srećom i osmijehom".

image

Lijepa Uršula s najnovijom frizurom

Instagram

Uršula je osim onom s Farisom, privukla pažnju i fotografijom iz frizerskog salona, gdje je pokazala novu, potkraćenu frizuru i novu boju kose. A kako se promjena frizure u javnosti često tumači i kao "okretanje nove stranice" i simboliku nove faze u nečijem životu, možda su vruće priče sa zagrebačkog hladnog asfalta i točne. Vrijeme će pokazati.

image

Uršula se ovog vikenda na zagrebačkoj špici silno nekome razveselila

Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 17:06