Pisac, novinar i glazbeni kritičar Zlatko Gall publici je večeras predstavio svoju najnoviju knjigu "Majko, kušaj moju pjesmu", u kojoj spaja i isprepleće svoja dva velika gušta: glazbu i gastronomiju.
- Knjiga je nastajala dobrih 30 godina, a finalizirati sam je počeo nakon što sam napisao nekoliko tekstova takve tematike za Slobodnu Dalmaciju. Poslao sam nekoliko primjeraka svojoj urednici, koja mi je samo kazala: kreni, što čekaš. Knjiga je zapravo vrlo brzo bila gotova, jednom kada sam je počeo pisati... - kazao je Gall.
Iako je riječ o gastro tematici, ne radi se o kuharici. Autor tvrdi kako na svijetu postoje stotine pjesama na svim jezicima koje tematiziraju hranu.
- Knjiga je nastajala dobrih 30 godina, a finalizirati sam je počeo nakon što sam napisao nekoliko tekstova takve tematike za Slobodnu Dalmaciju. Poslao sam nekoliko primjeraka svojoj urednici, koja mi je samo kazala: kreni, što čekaš. Knjiga je zapravo vrlo brzo bila gotova, jednom kada sam je počeo pisati... - kazao je Gall.
Iako je riječ o gastro tematici, ne radi se o kuharici. Autor tvrdi kako na svijetu postoje stotine pjesama na svim jezicima koje tematiziraju hranu.