StoryEditor

Smijeh garantira nova hit predstava Željka Pervana koja za Valentinovo stiže u Loru 

Piše Croatia Tickets
24. siječnja 2020. - 09:35

Nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu s novom hit predstavom - „Izlazak iz ormara“!

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“  najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

U studenome prošle godine Željko Pervan splitsku je publiku oduševio izvedbom showa „Predzadnji put“  s dupkom rasprodanom dvoranom i to tjedan dana prije održavanja.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, a za dvoranu Lora, 14. veljače sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Ako je smijeh najbolji lijek, onda je njegov majstor - primarijus dr. Željko Pervan.

Ulaznice po cijeni od 70 kn najjednostavije i najpovoljnije možete nabaviti online na www.croatia-tickets.com.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 18:00