Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor

Hit predstava "Menopauza" u potpunosti osvojila Split  

Piše Croatia Tickets
20. siječnja 2020. - 10:02

Predstava "Menopauza" u subotu je u dvorani Gripe rasprodala u rekordnom roku čak dvije predstave, a u prodaju su istovremeno puštene ulaznice za nova dva termina 25. siječnja u 18 sati  i 20:30 sati.

"Gripe" su bile premale za sve one koji su željeli pogledati slavni broadwayski hit koji je nakon 18 rasprodanih dvorana u Zagrebu krenuo na svoju turneju.

Arijana Čulina, Sanja Doležal, Salome i Karmela Vukov Colić na splitskoj premijeri 18. siječnja doživjele su ovacije rasprodanih Gripa. Splitska publika s oduševljenjem je prihvatila predstavu koja govori o ovome biološkom 'problemu' žena na zabavan način, a punih devedeset minuta smijeha oduševila je čak i muškarce koji su bili u publici.

Ulaznice za novi termin već su u prodaji stoga požurite po svoje jer vjerujemo kako će se i ove razgrabiti u svega nekoliko dana.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn za parter i 80 kn za tribinu a najjednostavije ih je kupiti online na croatia-tickets.com ali i na blagajni velike dvorane "Gripe" od 16 do 20 sati.

Svoje ulaznice možete i rezervirati na 091 9720 540.

image
Meno pauza

Predstava "Menopauza" slavni je broadwayski hit koji je nakon brojnih svjetskih izvedbi konačno dobio i svoju hrvatsku izvedbu i to u režiji Nine Kleflin a popularnost predstave dokazuje činjenica da je u svega 2 mjeseca od premijere predstava u Zagrebu rasprodala čak 18 dvorana.

U proteklih 18 godina ovu predstavu, u raznim inačicama, pogledalo je gotovo 15 milijuna ljudi diljem svijeta - u Australiji, Brazilu, Kanadi, Mađarskoj, Irskoj, Izraelu, Italiji, Maleziji, Meksiku, Novom Zelandu, Filipinima, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Južnoafričkoj Republici i Južnoj Koreji.

Uz ples i pjesmu, Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Salome i Arijana Čulina, donose na pozornicu književnu uspješnicu Jeanie Linders, s jasnom porukom - menopaza ne mora biti bauk!

Dapače, ovom urnebesnom glazbenom parodijom ove četiri iznimne dame dokazat će kako je sve u životu lako uz prave pokretače - smijeh i sestrinstvo, a sama menopauza tek je dosjetljivo odabrana metafora za brojna pitanja s kojima se u to životno doba susrećemo.

Redateljica Nina Kleflin o ovom pomalo neobičnom glumačkom ansamblu kazala je: 

"Rođene za scenu, zanimljive i duhovite, energične i karizmatične, moje su glumice pravi uzor kako preboditi menopauzu. I kako prigrliti život sa svime što nosi. Osobno i u svojim ulogama one dokazuju da se ljubav uvijek isplati, a kad te životni udarci malo zaljuljaju  - treba zaplesati. I zapjevati. Gladajte nas, mi tek dolazimo!"

Najpopularnija splitska glumica Arijana Čulina nije krila svoje oduševljenje ovom predstavom:

"Svi pjevamo i plešemo, prema nama se surovo ponašaju kao da nemamo pedeset i više godina, nego kao da smo prateća plesna skupina Michaela Jacksona ili Tine Turner"  - našalila se splitska glumica.

"Šalu na stranu, drago nam je da s predstavom "Menopauza", koja je već dugi niz godina hit u svijetu a odnedavno i u Hrvatskoj, konačno stižemo i u Split. Iako imamo i druge ponude ipak nima Splita do Splita i želja mi je bila da upravo prvo gostovanje bude pred mojom splitskom publikom izoštrena oka i uva. Jer ako bude dobro u Splitu bit će i u cilom svitu!"

Vama dragi gledatelji ostaje da vjerujete na riječ ovim vrsnim profesionalcima i otkrijete što je to tako posebno u "Menopauzi" koja je zaludila čitav svijet.

 

 

 

 

#CROATIA TICKETS

Izdvojeno