StoryEditorOCM

Na Lokvama će se urediti postojeće dječje igralište i opremiti još jedno novo, već sutra počinje montaža sprava, stižu i reflektori, prostor za piknik

Piše Merien Ilić
7. travnja 2021. - 15:45

Na Lokvama će se urediti postojeće dječje igralište i opremiti još jedno novo, javljaju iz Gradskog kotara Lokve.

- Najmlađi stanovnici Lokvi uskoro mogu očekivati dva nova prostora za druženja, igru i rekreaciju. Postojeće dječje igralište će biti u potpunosti uređeno i rekonstruirano, s novim spravama. Procijenit će se koje sprave koje se trenutno nalaze na igralištu zadovoljavaju uvjete te će se iste prebojati i urediti, a ostale zamijeniti potpuno novim spravama.

Sretan sam što će u mandatu našeg kotarskog vijeća naši najmlađi sugrađani dobiti čak dvije novouređene površine koje će biti opremljene po najvišim standardima i koje će jamčiti, kako dobru zabavu, tako i sigurnost za našu djecu - kazao je Petar Ljubičić, predsjednik Vijeća Gradskog kotara Lokve iz redova HDZ-a.

image
Budući park na Lokvama
HDZ Split

Također, oplemenit će se cjelokupna površina oko planiranog novog dječjeg igrališta i urediti zelenilo s prostorom za piknik na kojem će djeca moći slaviti rođendane i druge prilike.

Ovog četvtka počinje montaža sprava, a sljedeći tjedan će se ugraditi i reflektori.

image
Budući park na Lokvama
HDZ Split
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:05