StoryEditorOCM
Izbori 2021BIT ĆE PRIPETAVANJA

Mostovac Miro Bulj u dva ujutro obznanio da će se kandidirati za gradonačelnika: Uvijek sam odlučivao srcem i sada kažem da je Sinj borbe vrijedan

Piše PSD.
16. travnja 2021. - 07:44

Nakon očito dugog "vaganja" hoće li se uključiti u izbornu utrku za župana splitsko-dalmatinskog ili, ipak, za sinjskoga gradonačelnika, mostovac MIro Bulj odlučio se za potonju opciju i o tome izvijestio javnost u neobičnom terminu, propćenje poslanim noćas oko 2 sata.

- Sinj je svojim položajem i prostorom te resursima i potencijalima najperspektivnije područje za život u Hrvatskoj. Imamo iznimno velike resurse i potencijal, a na nama je da podignemo kvalitetu života naših sugrađana.

Odgovorno tvrdim da ozbiljnim radom i pristupom Sinj može postati metropola Dalmacije u turističkom, gospodarskom, ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu. Gradit ćemo grad u kojem će se čuti plač djece iz sinjskog rodilišta, a ne jecaji roditelja na autobusnim kolodvorima. Zbog obećanja koje su nam davali Sinj je ostao na repu, bez značajnih infrastrukturnih projekata, navodnjavanja Sinjskog polja, kanalizacije i odvodnje oborinskih voda, a naše Zelovo u 21. stoljeću je bez vodovoda.

Uz izgradnju brze ceste naš grad postat će predgrađe Splita, a samim tim ćemo osigurati opstanak i povratak mladih ljudi na naše područje. 'Oćemo Sinj koji neće biti na repu svih događanja nego Sinj koji će biti na ponos i diku naših pradjedova koji su nam ovu pitomu dolinu Cetine ostavili u amanet. Ja sam jedan od Vas, zajedno smo bili u brojnim akcijama i borbama.

Bili smo zajedno kada ste bili obespravljeni, kada su naš Sinj ugrožavali lošim politikama od ukidanja radničkih prava, sinjskog rodilišta i stacionara te uništavanja prirode pokušavajući od našega grada stvarati odlagalište opasnog otpada i pretvarajući ga u kantu za smeće.

Uvijek sam odlučivao srcem i upravo je ono odlučilo da između puno udobnijih uloga odaberem, za mene, jedini ispravan put i da vam se ponudim i preuzmem odgovornost za Sinj, da se kandidiram za Vašeg gradonačelnika i da vam služim u ostvarivanju prosperiteta kroz zajedničke projekte koji su nužni za opstanak na našem području. Jer Grad Sinj je borbe vrijedan - naglasio je kandidat Bulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:56