StoryEditorOCM
PelješacJEDINSTVENA PROMOCIJA |

STONSKE ZIDINE, SOLANA, KAMENICE, VINO, TIRKIZNO MORE... Objavljeni novi promotivni video spotovi koji prikazuju svu ljepotu i draž Stona i Pelješca!

Piše Dv
13. srpnja 2020. - 12:41
Turistička zajednica općine Ston predstavila je nove video spotove s kojim nastavlja svoju kampanju #We live it.You will love it! Visit Ston, kreirana s ciljem stvaranja jedinstvene promocije bogate ponude Stona i poluotoka Pelješca, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Stona i okolice kvalitetna, raznolika i atraktivna.



S ciljem promocije Stona kao idealne destinacije za turizam u novo nastaloj situaciji, Turistička zajednica općine Ston izrađivati će i dalje video spotove prezentirajući bogatu turističku ponudu općine, čija raznolikost i ljepota netaknute prirode privlače sve veći broj turista koji žele pobjeći od urbanog načina života te uživati u odmoru uz poštivanje fizičke distance.



- Za doživjeti šetnju među najdužim zidinama na svijetu, okusiti sol iz najstarije aktivne solane u Europi, kušati najukusnije kamenice na planeti, nazdraviti životu proslavljenim vinima, plivati u čistom tirkiznom moru i odlično se zabaviti ne trebate ići u više različitih destinacija. Doživite ih sve na poluotoku Pelješcu, poručuju.






 
24. travanj 2024 10:11