StoryEditorOCM
DubrovnikDEFICIT

Dubrovačka bolnica traži 53 prvostupnice sestrinstva, medicinske sestre i bolničare

Piše SR
18. travnja 2021. - 09:19

Opća bolnica Dubrovnik godinama se bori s nedostatkom kadra, liječnika i medicinskih sestara. U travnju su raspisali javni natječaj za 16 prvostupnika sestrinstva na neodređeno vrijeme, 16 medicinskh sestara i tehičara sa srednjom stručnom spremom i tri bolničara njegovatelja, na neodređeno vrijeme, i još 18 radnika navednih skupina kojima se nudi ugovor na određeno vrijeme.

Bolnica traži i inženjera medicinsko-laboratorijske dijagnostike, magistra eksperimentalne biologije i kuhara, te je raspisala dvije specijalizacije iz medicinske biokemije i laboratorijske medicine te jednu iz ortopedije i traumatologije.

Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije javnim natječajem traži ukupno šest liječnika za timove hitne medicinske službe u Dubrovniku, Pločama, Korčuli i u Metkoviću.

Dom zdravlja Korčula u ovome mjescu objavio natječaj za dva doktora medicine za rad u COVID-19 ambulanti, za zamjene u ambulantama opće/obiteljske medicine, i za rad u turističkoj ambulanti, te za jednog zdravstvenog radnika sa završenim tečajem iz osnova održavanja života uz korištenje AVD-om.

19. travanj 2024 04:00