StoryEditor
KulturaKAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA

MAJA GRGIĆ, ANDREA MARIĆ, LUCIJA PEĆAR, MARC TARDUE I DSO Maškarani koncert za zaljubljene

Piše PSD.
10. veljače 2020. - 11:31
Maškarani koncert za zaljubljene u organizaciji DSO-aDSO
Dubrovački simfonijski orkestar za Dan zaljubljenih, baš kao i svake godine, priređuje koncert kako bi svi zaljubljeni, oni koji vole i tek žele uživati u glazbi, mogli poslušati odabrani program ljubavnih skladbi. Koncert će se održati 14. veljače u Kazalištu Marina Držića s početkom u 20 sati, a budući se koncert održava u sklopu Dubrovačkog karnevala, svim maškaranima, zaljubljenima i željnima dobre glazbe, ulaz je besplatan – potrebno je samo preuzeti ulaznice ranije.

Dubrovačkim simfonijskim orkestrom ravnat će Marc Tardue, dok će kao solistice nastupiti tri darovite dubrovačke glazbenice, pjevačice Maja Grgić,Andrea Marić i Lucija Pećar. Neka od djela koja će publika imati priliku čuti su Nocturno, Što me čini sretnom, So In Love, I'm a Fool To Want You, My Baby Just Cares for Me, Is You Is, Or Is You Ain't My Baby i brojne druge ljubavne pjesme hrvatskih i stranih autora, a za koje je aranžmane priredio Damir Butigan.

Koncert je organiziran u suradnji DSO-a s Gradom Dubrovnikom, Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, Kazalištem Marina Držića, a u sklopu manifestacije Dubrovački karnevo.

Ulaznice za koncert potrebno je ranije preuzeti na blagajni Kazališta, a mogu se rezervirati na (020) 321 088 ili na e-mail blagajna@kmd.hr.
#DUBROVAČKI SIMFONIJSKI ORKESTAR
loading...

Izdvojeno

01. lipanj 2020 03:56