StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSLAVNI GOLMAN NA ŠIPANU |

VIDEO Njemačka nogometna zvijezda Manuel Neuer zapjevao "Lijepa li si"

Piše DV
12. srpnja 2020. - 19:45
Nogometna zvijezda, reprezentativac Njemačke i munchenskog Bayerna, vratar Manuel Neuer, ovih dana ljetuje u Dalmaciji. Ponovno je bio gost dugogodišnjeg prijatelja Tonija Topalovića, koji je u Njemačkoj trener vratara. Koliko je veliko njihovo prijateljstvo govori i podatak da je Neuer tijekom prelaska iz Schalkea u munchenski Bayern nije htio ići ako s njim u novu sredinu neće prijeći i njegov hrvatski prijatelj.
 
Neuer je boravio kod braće Topalović u Brelima gdje se okušao i kao strastveni biciklist, a sad je u Dubrovniku. Posjetio je i otok Šipanu gdje je s prijateljima igrao vaterpolo. Taj se okršaj odigrao u slikovitoj šipanskoj uvali Priježba. Neuer je nosio vaterpolsku kapicu s grbom svog Bayerna te brojem 13, koju je dobio na poklon. 

Nakon odmjeravanja snaga u moru, Neuer je u veselom društvu zapjevao s ostalima hit Marka Perkovića Thomsona "Lijepa li si...". Na videu se vidi kako Manuel Neuer uživa pjevajući jednu od najomiljenijih pjesama hrvatskih navijača, a čije stihove njemački vratar, očito, zna napamet. Naime, poznato je kako Neuer poprilično dobro razumije, a tek nešto slabije govori hrvatski jezik. U Schalkeu je bio suigrač Ivanu Rakitiću, a u Bayernu je igrao s Ivicom Olićem, Marijom Manđukićem, sad i s Ivanom Perišićem...

19. travanj 2024 23:00