StoryEditorOCM
Crna kronikaKRIM OBRADA JE U TIJEKU|

DRAMA NA BATALI 45-godišnjak pokušao silom odvući 14-godišnju djevojčicu, policija odmah reagirala i uhitila ga

Piše autor: DV
17. rujna 2020. - 10:13
Sugrađani se pridržavaju odredbi Stožera Civilne zaštite te su riva i park na Batali ovih dana neobično pustiAhmet KALAJDŽIĆ
Majka 14 godišnje djevojčice sinoć je na društvenoj mreži objavila kako je  njezinu 14-godišnju kćer, iza 21 sat u parku na Batali pokušao u svoj stan odvesti 45-godišnji muškarac. Brzom reakcijom prijatelja djevojčice pozvana je policija, a muškarac je uhićen i odveden u PU Dubrovačko-neretvansku.

- Ovako izgleda lice MONSTRUMA, PEDOFILA I PSIHOPATA koji je sinoć nešto poslije 21:00h curicu od 14 godina pokusao silom odvući u svoj stan dok se samo na par metara pomaknula iz svog društva. Zbog brze i dobre reakcije prijatelja koji su priskočili i nazvali policiju ( došli su momentalno) nije se dogodilo ništa više od navedenog. Iako strah i panika koje je doživila nisu mali.", objavila je majka djevojčice, zajedno sa slikom, imenom i prezimenom muškarca koji se umalo dočepao njezine kćeri.

- Zbog tebe i sličnih mi je žao sto živim u civiliziranom društvu, a ne u vremenu kada su ovakve slali na lomaču i po obavljanju čina glasno i radosno klicali. Ne postoji zakon dovoljno jak ni pravedan da tebi izreče kaznu!!!! Molim sve da podijele objavu kako bi ova životinja od danas pa zauvijek bila prepoznata na ulici.", stoji u FB objavi.

Iz PU Dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako je 45-godišnjak s adresom u Metkoviću uhićen i zadržan u pritvoru, a kriminalistička obrada je u tijeku.
17. travanj 2024 06:39