StoryEditorOCM
Noćni životFAMILLIA RECORDINGS

Veliki uspjeh dubrovačke DJ-ice Petre Ratković - poslušajte njen hit "Love That Feeling" upravo objavljen na Traxsourceu

Piše Maja Rilović Koprivec Foto: Privatni album
15. listopada 2021. - 16:12
Dubrovačka DJ-ica Petra Ratković upravo je danas u suradnji s poznatim talijanskim producentom i DJ-om Nicolom Amurosom objavila prvu pjesmu za talijansku tvrtku Familia Records!Željka Milić/privatan Album

Dubrovačka DJ-ica Petra Ratković upravo je danas u suradnji s poznatim talijanskim producentom i DJ-om Nicolom Amurosom objavila prvu pjesmu za talijansku tvrtku Familia Records! Uz objavu Petrine pjesme Famillia Recordings Artists pohvalili su se kako je pjesma „Love That Feeling“ sada Promo na Traxsourceu i objavljena je na 41. mjestu Traxsourceove Top 100 Tech House ljestvice!

Veliki je to uspjeh za ovu dubrovačku DJ-icu koja ne krije oduševljenje plodonosnom međunarodnom suradnjom s Nicolom Amurosom.

– Zapravo sam bila jako iznenađena ovim Nicolinim pozivom. Snimak mogu u potpunosti zahvaliti njegovom angažmanu i oduševljena sam konačnim rezultatom. Nadam se da će se uz „Love That Feeling“ puno plesati – kaže Petra o čijim je nastupima i karijeri Moskar je pisao već u više navrata.

Famillia Recordings talijanska je izdavačka kuća za elektroničku glazbu sa sjedištem na jugu Italije. Okuplja brojne umjetnike koji se bave House i Tech House glazbom te rado poziva sve producente i izvođače na suradnju.

-Ideja o suradnji s Petrom rodila se slušajući njezine profinjene i energične DJ setove tijekom nastupa. Uvjeren sam da ćemo zahvaljujući njezinom glazbenom ukusu i puno strasti zajedno moći raditi lijepe stvari i ubuduće. Njezina pjesma producirana na Famillia Recordings namijenjena je i upućena je svim house klubovima i festivalima diljem svijeta i sigurno će se puno svirati – istaknuo je Nicola Amuroso o ovoj suradnji s dubrovačkom DJ-icom.

DJ Petra vrlo je tražena DJ-ica na raznim događanjima i eventima, i za njom su brojni nastupi. Počela je nastupati 2013. u Culture Club Revelin gdje je svirala s cijenjenim DJ -evima poput The Freemasons, The Shapeshifters i timom Toolroom. Najvažniji nastup u inozemstvu imala je u Sarajevo Film Festivalu Summer lounge baru, a Sarajevo je njeno često odredište. Ljeti je stalni DJ u dubrovačkim caffe barovima poznatima po kvalitetnoj elektro glazbi, a također je stalni DJ na ljetnim eventima na više dubrovačkih plaža.

Bravo, Bravo Petra!! Svi zaplešimo uz "Love That Feeling"!!

16. travanj 2024 15:20