StoryEditorOCM
S mora i kraja‘BAMBINI‘ NA PIRU

Pogledajte ove slatkiše koji su iznenadili uzvanike na piru svoje ‘tete‘ Marte. ‘Skockani‘ plesali i sve ‘rastopili‘!

Piše Mia Sesartić
5. lipnja 2024. - 17:35

Mališani Dječjeg vrtića "Bambini" iz Strožanca, imali su prošle subote veliki zadatak, možda najveći odmah nakon barjaktara i kumova.

Kako to i priliči skockali su se za vjenčanje, curice u bijelim majičicama, s frizuricama, fjokićima u kosi, ogrlicama, muškići u košuljicama, za koletom onako frajerski zakačene naočale za sunce, a sve kako bi zaplesali u čast mladenaca, odnosno svoje "tete" Marte i njenog odabranika Ivana.

Riječ je o vjenčanju njihove odgojiteljice Marte Gašpar, djevojački Poljak, i njezinog supruga Ivana Kristijana Gašpara, oboje iz Glavica kod Sinja. A, pir se priredio u restoranu "Dolis" u Dugopolju, gdje su mališani uz pratnju svojih roditelja i odgojiteljica negdje pri početku slavlja otplesali za svoju dragu vrtićku "tetu".

image

Mališani iz Strožanca za uspomenu sa svojim odgojiteljicama na piru njihove ‘tete‘ Marte

Dječji vrtić ‘Bambini‘

Gotovo puna dva mjeseca su u svom vrtiću, bilo unutra, bilo u dvorištu vrijedno pripremali koreografiju iznenađenja za svoju "tetu" Martu uz vodstvo njezinih kolegica, odgojiteljica Jelene Sirić i Meri Mihanović i tako ujedno uveseljavali čitav kvart, u Ulici Gospe u Siti, svojim smijehom, vedrinom, plesom i glazbom.

- Bilo je zaista posebno, imali smo kao što vidite i "dress code", djeca su bila razdragana, njihovi roditelji oduševljeni, kao i uzvanici, a posebno nam je drago što je naša mlada kolegica Marta bila presretna. Drago nam je da smo je uspjeli tako razveseliti - veli nam odgojiteljica Jelena pričajući kako su još svi pod dojmom i kako im stalno stižu poruke od roditelja zbog ideje, kreativnosti i realizacije, kao i emocija, uzbuđenja, nježnosti i veselja koje su to sve pratile.

Djeca su u sali za vjenčanje zaplesala na dvije pjesme, jednu "Kad se male ruke slože" i dokazali kako je sve lako i veselo kad se mnogo malih složi, da se snaga triput množi..., a potom je uslijedilo i malo rokerskog đira uz Guns N‘ Roses i Sweet Child O‘ Mine.

image

Bilo je puno zagrljaja

Dječji vrtić ‘Bambini‘

Iako je mladenka znala za iznenađenje, nisu znali uzvanici, pa se ekipa u sali toliko zabavila, razveselila i "rastopila" na izvedbe mališana, a teta Marta ih je nakon svega samo jedno za drugim primala u zagrljaj.

Koliko im je bilo dobro i zabavno, još bi oni bili dugo na podiju, što potvrđuju i izjave, pričaju nam odgojiteljice.

- Super!

- Top!

- Bomba!

- Ja bi opet!

- Kad ćemo ponovno nastupati? - radovali su se rasplesani mališani.

I "Dreamers bend" koji je zabavljao goste zahvalio se dječici nakon nastupa uz pjesmu o "Spužva Bobu", a njihova "teta" Marta im je poslala i poruku.

- Tek su se sada malo emocije slegnule, pa i ja vama želim pisati. Proslijedila mi je Jelena vaše poruke. Toliko ljubavi, veselja, sreće i smijeha ste donijeli u salu da ja ne znam kako da vam zahvalim. Uljepšali ste nam vjenčanje i svojim nastupom dali najljepši poklon - poručila je njihova "teta" Marta, a zajedničke fotografije i video čuvat će svi kao uspomenu, a onu toplinu i ljubav u srcima još i čvršće.

Pogledajte snimku nastupa djece koja je očarala sve okupljene:

image

Kada su vidjeli svoju ‘tetu‘ Martu u vjenčanici nastupila je radost

Dječji vrtić ‘Bambini‘
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 10:11