StoryEditorOCM
S mora i krajaOTIŠLI BIJESNI

Pogledajte koju recenziju je dobila domaćica Anna. Gosti u apartmanu nisu izdržali ni 10 minuta: ‘Najgore iskustvo ikad‘

Piše Vijesti SD
6. rujna 2024. - 18:31

Stan koji je jeftino kupljen od MORH-a je već četiri godine vlasništvo Anne Dujić, dosad najpoznatije po snimci na kojoj urla i vrijeđa vatrogasce, dovikujući im da su nakaze piše 24 sata. Jeftino kupljena nekretnina je pretvorena u apartman s četiri zvjezdice koji se renta već drugu godinu, kako je potvrdio Annin otac.

Prije dva dana novinari 24 sata kontaktirali su agenciju koja vodi iznajmljivanje apartmana Secondo Piano, u vlasništvu Anne Dujić. Nisu htjeli potvrditi ni demantirati u čije ime vode posao. Sharon iz Ujedinjenog kraljevstva je ostavila recenziju na jednoj od stranica specijaliziranih za iznajmljivanje. U njoj govori o domaćici s kojom je imala loša iskustva, a s obzirom na to da je Anna vlasnica stana, logično je zaključiti da je domaćica u pitanju upravo Anna koja se već ‘proslavila‘ urlanjem na vatrogasce.

Sharon je recenziju je naslovila ‘Najgore iskustvo ikad...izbjegavati pod svaku cijenu‘, a od ocjena koje se kreću od 1 do 10, Secondo Piano je dobio jedinicu.

- Sve što nam je tvrtka koja upravlja apartmanom poslala jest da je vrijeme prijave u 14 sati, tri dana prije našeg posjeta. Domaćica nam je poslala mail noć prije u kojem je napisala da je prijava u 16 sati, a zatim na dan prijave poslala novu poruku u kojoj stoji da je vrijeme 16:30, da bi se naposljetku pojavila u 16:45.

Klima nije radila kako treba i bila je samo u blagovaonici. Perilica je bila puna suđa, sapun je bio mokar i korišten. Nije bilo osiguranog parkinga kao što je reklamirano, morali smo hvatati mjesta. Auti su bili poredani po ulici. Pred drugim apartmanima na stubištu su bile daske i slomljeno staklo.

Otišli smo u roku od 10 minuta, čak se nismo ni raspakirali i platili smo siguran alternativni smještaj. Domaćica nas je bombardirala porukom iako smo se javili tvrtki koja upravlja apartmanom da ostavimo ključ i to smo učinili u roku od 12 sati. Nakon tri noći, domaćica nas je kontaktirala WhatsAppom u 23 sata. Probudila nas je i optužila da smo zamijenili njen privjesak za ključeve. Rekli smo joj da se javi benzinskoj crpki gdje je ključ ostavljen, a ona je odgovorila da je pokupila krivi ključ. 

Potrošila sam 200 eura za niti 10 minuta na ovom groznom mjestu - opisala je nesuđena gošća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 18:35