StoryEditor
Otocimoć prirode

Nakon paklene bitke s vatrom i vjetrom, brački vatrogasci tijekom noći dobili neobičnu dojavu; Na terenu ih je dočekao prizor kakav ne pamte

Piše PSD
6. veljače 2020. - 14:04
DVD Selca

Nakon što su sinoć nadljudskim naporima, unatoč orkanskoj buri i hladnoći, brački vatrogasci požar kod mjesta Bobovišća na moru stavili pod kontrolu, tijekom noći na teren ih je izvukla jedna savim neobična dojava.

kako su gasitelji iz DVD-a Selca objavili na svojoj Facebook stranici, oko 1.30 sati ujutro po dojavi su izišli na teren gdje ih je dočekao prizor s kavim se dosad još nisu susreli.

- Svi se slažemo kako noćašnje 'divljanje' bure ne pamte ni oni najstariji među nama. Tijekom niza godina, kao vatrogasci smo svjedočili velikom broju raznih situacija u kojima smo se našli, međutim dojava koju smo dobili oko 01.30 sati u noći posve je neobična i nesvakidašnja.

Dolaskom na teren u Radonju, kako smo i dobili informaciju, uočili smo brodove na cesti, koje je izbacio veliki plimni val uslijed olujne bure.

Priroda je još jednom pokazala svu svoju snagu i moć. Uz spomenutu intervenciju, imali smo još četiri intervencije uklanjanja stabala s prometnica - objavili su brački vatrogasci.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 17:55