StoryEditorOCM
Obalanamješten natječaj?

Evo kako se kod nas zapošljava! Na radno mjesto primili čovjeka koji uopće ne smije raditi svoj posao. A još je čudnije ono što se dogodilo prije toga...

Piše Vinko Vuković
6. veljače 2022. - 12:20
Za razliku od nekih drugih kandidata, odabrana osoba nema potrebnu stručnu spremu. Nije školovanDuško Marušić/HANZA MEDIA

Na natječaju za novog vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe u Podstrani najboljim je proglašen kandidat koji uopće nije vatrogasac. Barem ne profesionalni, s potrebnom obukom i obrazovanjem.

Natječaj je okončan prekjučer, a na službenim stranicama Javne vatrogasne postrojbe Podstrana – jer da, Podstrana, iako nevelika općina, ima profesionalne vatrogasce – objavljeno je kako su poziv da se u petak 4. veljače jave na razgovor sa zapovjednikom postrojbe dobila dva kandidata.

Taman za dva otvorena radna mjesta, vatrogasca i vozača vatrogasnog vozila. Pri čemu kandidat za mjesto vatrogasca ne udovoljava uvjetima natječaja iz jednostavnog razloga što nema potrebnu stručnu spremu. Nije školovan. Za razliku od nekih drugih kandidata.

Natječaj je, da se brzinski vratimo u blisku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 02:18